Custom Rechargeable Winter Slippers dipanaskeun

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Li-on Batré Power Bank Selop Kaki Warmer Dipanaskeun Sandal pikeun Awéwé Lalaki DC Pemanasan Pad pikeun Suku Usum tiis Cuaca Tiis Sapatu Dipanaskeun

Sandal Dipanaskeun Core Series kira-kira leuwih ti toes toes toes.Éta dirarancang sacara ergonomis pikeun masihan dukungan, gaduh keuneung bantal gél pikeun kanyamanan tambahan sareng tiasa gampang dipasang dina kalolobaan sapatu sareng sapatu.Suku butuh breathability alus pikeun kanyamanan sarta kaséhatan.Anjeun tiasa milih antara 3 tingkat suhu anu béda kalayan gampang dioperasikeun.Kalayan sababaraha pilihan ngecas anu gampang sareng gampang, sandal ieu moal langkung merenah, iwal aranjeunna leumpang pikeun anjeun.

Unsur pemanasan

Ieu tempat paling selop dipanaskeun béda ti unggal lianna.Seuseueurna di antarana bakal ngagaduhan unsur pemanasan anu diwangun dina selop sorangan, ku kituna anjeun tiasa nganggo éta langsung tina kotak.Unsur pemanasan tiasa di daérah anu dilokalkeun (biasana di handapeun forefoot), anu nyayogikeun cakupan anu langkung lega.

Unsur listrik ieu tiasa didamel nganggo bantalan Serat Karbon.Ieu nyadiakeun distribusi panas alus teuing.

Sandal anu dipanaskeun anu anjeun kéngingkeun langkung seueur ti aranjeunna.Alus pikeun ratusan biaya sareng taun pamakean, aranjeunna langkung lami langkung seueur dianggo, sareng tiasa nyayogikeun panas salami sadinten.Dina raraga ngahontal kinerja puncak, maranéhanana kudu cycled 3-5 kali sawaktos Anjeun pertama make eta.Kalawan ratings mAh 2600 , kitu ogé sababaraha setélan nu bisa ngadalikeun kaluaran hawa maranéhanana.

1.【Lalaki Awéwé Winter Slippesr Dipanaskeun】 Sandal Listrik Suku Warmers pikeun Awéwé Lalaki, Bahan Sandal Dipanaskeun Diwangun Tina Kandel Wol Benang Vamp Dina Kombinasi Jeung Eusian Kapas Jeung Cocog pisan Pikeun Ngajaga Suku Anjeun Haneut dina cuaca tiis.

2.【3.7V Lalaki Awéwé Pemanasan Selop】Pamanasan Gancang jeung Suhu Luhur.Suhu pangluhurna tiasa ngahontal 120℉.Kalayan Tegangan Gawé 3.7 V, Sendal Pemanasan DC Aman pisan.

3.【Jam Kerja Panjang Foot Warmer】 Unisex Selop Dipanaskeun Tetep Suku Anjeun Haneut Sapopoe Long.Beurat Unggal Sandal Pemanasan Dipanaskeun: 150 G. The Vamp Lemes jeung The Kandel Haneut-Tetep Ngeusian Kapas Ngaktifkeun Sapatu Janten Pisan elastis Jeung Cocog jeung suku jeung ukuran béda.(Ukuran: 12.2 inci (L) * 4.5 inci (W). Paling cocog ukuran AS 6-9)

4.【Desain Résistansi Skid Di Bawah】Anjeun Bisa Nganggo Sapatu Usum Panas Urang Sareng Lebet ka Kamar Mandi Tanpa Ganti Sapatu.Dina Lingkungan Kering Luar, Sumber Daya Portabel Bisa Diadopsi Salaku Adaptor pikeun Power Supply.You ogé tiasa nganggo carjer mobil pikeun ngawasa sapatu sendal anu dipanaskeun nalika anjeun santai dina mobil.

5. 【Hadiah Saé】 Sapatu Haneut Bisa Ngajantenkeun Anjeun Henteu Sieun Tiis Sareng ogé tiasa janten Kado Natal sareng Poé Syukuran.Upami Anjeun Teu Puas sareng Selop Haneut Dipanaskeun, Ngabalikeun Balik Saratna Dirojong.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali