Tim Kami

NINGBO OUBO appreal co., Ltd ayeuna gaduh langkung ti 300 padamel sareng langkung ti 20% gaduh gelar Master atanapi Dokter.Runtuyan OUBOHK produk dipanaskeun jeung produk hawa-conditioned researched tur dikembangkeun ku grup kami dipingpin ku Dr Zhao kantos meunang Awards Nasional kelas kadua pikeun kamajuan ilmiah sarta téhnologis sarta Ningbo Award pikeun kamajuan ilmiah sarta téhnologis.OUBO gaduh langkung ti 20 patén-patén panemuan téknologi sareng hak cipta parangkat lunak.

about11