Produk

  • Stay cozy on frigid winter nights with this genius battery-powered heated vest

    Tetep cozy dina wengi usum tiris tiis sareng rompi dipanaskeun ku batré anu genius ieu

    Jalan-jalan dina usum tiris tiasa janten cara anu saé pikeun ngahirupkeun hawa seger - dugi ka waktosna ngabuntel dina lapisan ka lapisan.Sareng upami anjeun damel di luar, anjeun terang kumaha tiisna dinten sareng wengi anu panjang.Upami anjeun siap ngeureunkeun ngagigil unggal anjeun kaluar dina usum tiis, kami mendakan produk anu sampurna pikeun anjeun: rompi anu dipanaskeun.Éta ngajaga anjeun modis sareng profésional dina padamelan, sareng karasaeun anjeun dibungkus dina rangkulan anu haneut.Lamun ngeluk dina rompi haneut bari enjo...
  • Best Heated Insoles for Hunting

    Insoles dipanaskeun pangalusna pikeun moro

    The Core Series Dipanaskeun Insoles ngeunaan leuwih ti toes toes toes.Éta dirarancang sacara ergonomis pikeun masihan dukungan, gaduh keuneung bantal gél pikeun kanyamanan tambahan sareng tiasa gampang dipasang dina kalolobaan sapatu sareng sapatu.Batré anu ipis, tiasa dicas deui, terintegrasi hartosna anjeun moal kedah hariwang ngeunaan mopohokeunana atanapi ngurus kabel kana pak batré éksternal.Suku butuh breathability alus pikeun kanyamanan sarta kaséhatan.Insoles kami dirancang kalayan liang ventilasi dina sakabéh insole pikeun optimasi ...
  • China Supplier Custom Mens Winter Heated Jacket

    Cina Supplier Adat Mens Winter Jaket dipanaskeun

    DESAIN FUNCTIONAL Mesin Cuci: Jaket dipanaskeun sareng batréna didamel nganggo campuran 94% poliéster sareng 6% spandex.Lapisan fleece anu breathable tahan cai sareng ngajagi tina salju sareng hujan.Insulasi termal: Jaket panas batré nganggo sistem pemanasan Muti.Muti-diwangun-di, panels pemanasan ultra-halus anu strategis ditempatkeun sapanjang dada jeung tonggong luhur pikeun naekeun suhu awak inti.Pakean dipanaskeun ngagunakeun pemanasan infra red jeung téhnologi reflektif panas OUBO pikeun termal maksimum ...
  • China Supplier Custom wholesale Summer Air Conditioned Jacket

    Cina Supplier Adat borongan Summer Air Conditioned Jaket

    OUBO 5V 7.4V DC Cooling Jaket, Air Conditioning Jaket Jeung 2 Remote Control Fans 1.【Ngurangan suhu awak】-The OUBO cooling jaket mantuan ngajaga sakabeh awak tiis ku sirkulasi hawa tiis kana jaket pikeun ngurangan suhu awak anjeun.2.【Kawengku 2 Fans】- Kipas ngiderkeun hawa deui mudik pikeun ngadistribusikaeun gerakan hawa merata, pikeun ngaronjatkeun ventilasi ka inti anjeun, sarta mantuan ngaleungitkeun kesang ngerakeun!4.【Tilu tingkat volume hawa】- Kéngingkeun volume hawa anu anjeun pikahoyong pikeun kanyamanan pamungkas tina ...
  • Wireless Remote Control Air Conditioned Jacket Fan

    Nirkabel Jauh Control Air Conditioned Jaket Fan

    1. spésifikasi Ngaran produk: OB1912-5 Ukuran penampilan: 139X105X50mm lingkungan Panyimpenan: 25 ° + -5% kualitas produk (g) tegangan batré: kapasitas batré 7.40V;(2600mAh X2) 2. Prinsip kerja pakean AC dilengkepan kipas ventilasi DC dina dua sisi tonggong sareng hem baju.Papan kontrol batré internal drive motor pikeun ngajalankeun wilah kipas pikeun muterkeun, sarta hawa luar dikirim ka awak manusa jeung interlayer pakean ngaliwatan outlet hawa, hiji ...
  • Safety Turbo Helmet Fan

    Kaamanan Turbo Helm Fan

    I Déskripsi Produk Helm kaamanan sareng kipas pendingin (OB19-09) mangrupikeun produk anu dirancang pikeun niiskeun dina usum panas nganggo alat penyejukan sareng panyalindungan kaamanan.Éta diwangun ku kipas mini, batré litium sareng helm kaamanan.Hal ieu Powered by 3.7V 2600mAH batré litium-ion kalawan 4 ~ 11 jam lilana pikeun hiji muatan.Sareng batréna tiasa dianggo langkung ti 500 kali.Samentara éta, éta boga kaunggulan ventilasi, cooling, muatan gancang sarta operasi gampang.Produk ieu parantos ngarobih kaamanan tradisional ...
  • Heated sleeping bag

    Kantong bobo dipanaskeun

    ❤【ELECTRONIC HEATING PADS】Heating Pads system bakal cocog sareng 220V sareng anu sanésna.5 bantalan pemanasan tiasa ngahaneutkeun taktak, tonggong, hip sareng daérah suku.❤【KAWASAN SUHU HANGAT JEUNG LEBAR】 Panas tambahan tina bantalan anu dipanaskeun éléktronik tiasa ngahaneutan awak anjeun dina tengah wengi anu tiis nalika anjeun kémping di luar.Lamun ngarasa panas teuing, ngan saukur nurunkeun mode suhu atawa mareuman.Teu kedah nyiapkeun kantong sare anu mahal anu kadang panas teuing kanggo usum panas.【Nyaman jeung Kulit Fr...
  • China Supplier Custom Wholesale Summer Cooling Waist fan

    Cina Supplier Adat borongan Summer cooling kipas cangkéng

    OUBO 7.4v Portable Waist Fan Rechargeable USB Powered Fan Low Noise Mini Desk Fan sareng DC Charging Cable 3 Speeds Adjustable Warna Hideung Ngeunaan item ieu 1. WAIST FAN DENGAN Klip gantung: Desain klip ganda internal sareng éksternal anu unik tina hawa sélulér merenah pikeun ngalaksanakeun. cangkéng nalika damel di jero ruangan sareng olahraga luar, ngajantenkeun panangan anjeun leres-leres, anu tiasa dianggo sampurna pikeun kémping, iinditan, ngabuburit, mancing, sareng padamelan sanésna.2. SUPPLY POWER KUAT & ngecas FLEKSIBEL: Diwangun-di ...
  • China Supplier Custom Summer Air Conditioend Jacket

    Cina Supplier Custom Summer Air Conditioend Jaket

    Kumaha jalanna?OUBO attire boga dua fans nu ergonomically lokasina di boh sisi tukang kaos.Kipas ieu ngiderkeun aliran hawa sapanjang baju sareng kaluar tina beuheung sareng leungeun baju.Kusabab ieu, kesang naon waé bakal langsung tiis sareng ngaleutikan épékna, sareng sacara drastis ngirangan kamungkinan tatu anu aya hubunganana sareng panas nalika kesang sareng dehidrasi umumna dihindari.Kahirupan Batré Dua kipas ultra énténg dirancang pikeun ngahémat énergi, sahingga tiasa tahan pikeun ...
  • Custom Rechargeable Winter Heated Slippers

    Custom Rechargeable Winter Slippers dipanaskeun

    Li-on Batré Power Bank Slippers Foot Warmer Dipanaskeun Slippers pikeun Awéwé Lalaki DC pemanasan Pad keur suku Usum tiis Cuaca Tiis Dipanaskeun Sapatu The Core Series dipanaskeun slippers téh ngeunaan leuwih ti toes toes.Éta dirarancang sacara ergonomis pikeun masihan dukungan, gaduh keuneung bantal gél pikeun kanyamanan tambahan sareng tiasa gampang dipasang dina kalolobaan sapatu sareng sapatu.Suku butuh breathability alus pikeun kanyamanan sarta kaséhatan.Anjeun tiasa milih antara 3 tingkat suhu anu béda kalayan gampang dioperasikeun.Kalayan sababaraha karakter sareng gampang ...
  • China Supplier Custom Womens Winter Heated Jacke

    Cina Supplier Adat Womens Winter dipanaskeun Jacke

    Upami anjeun mangrupikeun jinis jalma anu resep nyéépkeun waktos di luar tapi anjeun rentan ka tiis, usum tiris tiasa janten waktos anu sesah dina sataun.Yakin, maca buku handapeun simbut Fuzzy tiasa nice, tapi sooner atanapi engké, muriang kabin kabeungkeut ka set dina, tur Anjeun bakal hoyong kaluar.Masalahna nyaeta, nalika di luar hartina braving hawa handap katirisan (teu nyebut angin chill), sabenerna ngarasakeun waktos Anjeun di luar janten tantangan.Lebetkeun jaket dipanaskeun - a revolusioner game-changer di t ...
  • Custom Winter Unisex Warm Heated Snow boots

    Custom Winter Unisex Haneut Dipanaskeun sapatu Salju

    Kulit jeung Tekstil Impor Karét Tunggal Aci ukuran kira ankle "tina arch ADVANCED TECHNOLOGY: Taya deui suku tiis.insoles dipanaskeun kualitas-premium kalawan tebih infra red elemen pemanasan karét, aréa pemanasan badag, jero tur malah panas distribution.Long permukaan pemanasan warms suku .Lithium-Ion Batre Powered kalawan 3-tingkat regulator panas.Kakuatan: Batré Li-Ion 4000mAh, 3.7 V. Sapatu Salju Dipanaskeun Ieu Fitur midsole anu hampang pikeun kanyamanan anu tahan lama, bantalan anu unggul, sareng ...
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2