Panas Cooling Produk

  • China Supplier Custom wholesale Summer Air Conditioned Jacket

    Cina Supplier Adat borongan Summer Air Conditioned Jaket

    OUBO 5V 7.4V DC Cooling Jaket, Air Conditioning Jaket Jeung 2 Remote Control Fans 1.【Ngurangan suhu awak】-The OUBO cooling jaket mantuan ngajaga sakabeh awak tiis ku sirkulasi hawa tiis kana jaket pikeun ngurangan suhu awak anjeun.2.【Kawengku 2 Fans】- Kipas ngiderkeun hawa deui mudik pikeun ngadistribusikaeun gerakan hawa merata, pikeun ngaronjatkeun ventilasi ka inti anjeun, sarta mantuan ngaleungitkeun kesang ngerakeun!4.【Tilu tingkat volume hawa】- Kéngingkeun volume hawa anu anjeun pikahoyong pikeun kanyamanan pamungkas tina ...
  • Wireless Remote Control Air Conditioned Jacket Fan

    Nirkabel Jauh Control Air Conditioned Jaket Fan

    1. spésifikasi Ngaran produk: OB1912-5 Ukuran penampilan: 139X105X50mm lingkungan Panyimpenan: 25 ° + -5% kualitas produk (g) tegangan batré: kapasitas batré 7.40V;(2600mAh X2) 2. Prinsip kerja pakean AC dilengkepan kipas ventilasi DC dina dua sisi tonggong sareng hem baju.Papan kontrol batré internal drive motor pikeun ngajalankeun wilah kipas pikeun muterkeun, sarta hawa luar dikirim ka awak manusa jeung interlayer pakean ngaliwatan outlet hawa, hiji ...
  • Safety Turbo Helmet Fan

    Kaamanan Turbo Helm Fan

    I Déskripsi Produk Helm kaamanan sareng kipas pendingin (OB19-09) mangrupikeun produk anu dirancang pikeun niiskeun dina usum panas nganggo alat penyejukan sareng panyalindungan kaamanan.Éta diwangun ku kipas mini, batré litium sareng helm kaamanan.Hal ieu Powered by 3.7V 2600mAH batré litium-ion kalawan 4 ~ 11 jam lilana pikeun hiji muatan.Sareng batréna tiasa dianggo langkung ti 500 kali.Samentara éta, éta boga kaunggulan ventilasi, cooling, muatan gancang sarta operasi gampang.Produk ieu parantos ngarobih kaamanan tradisional ...
  • China Supplier Custom Wholesale Summer Cooling Waist fan

    Cina Supplier Adat borongan Summer cooling kipas cangkéng

    OUBO 7.4v Portable Waist Fan Rechargeable USB Powered Fan Low Noise Mini Desk Fan sareng DC Charging Cable 3 Speeds Adjustable Warna Hideung Ngeunaan item ieu 1. WAIST FAN DENGAN Klip gantung: Desain klip ganda internal sareng éksternal anu unik tina hawa sélulér merenah pikeun ngalaksanakeun. cangkéng nalika damel di jero ruangan sareng olahraga luar, ngajantenkeun panangan anjeun leres-leres, anu tiasa dianggo sampurna pikeun kémping, iinditan, ngabuburit, mancing, sareng padamelan sanésna.2. SUPPLY POWER KUAT & ngecas FLEKSIBEL: Diwangun-di ...